čtvrtek 26. listopadu 2015

André Rieu uvádí DVD „Live in Bucharest“


André Rieu přijede do Bukurešti u příležitosti uvedení DVD "Live in Bucharest", natočeném během sedmi koncertech na náměstí Constituției letošního roku. Houslista bude přítomen v pátek 27. listopadu v 15:00 ve foyeru Grand Cinema& More a kromě křestu nového DVD je v odpoledni zahrnuta i autogramiáda. Celý výnos získaný z prodeje bude věnován obětem DVD Club Collective.

(Bukurešť, červen 2015 foto: Alex Vlad Covaci)


V červnu 2015 získal oblíbený houslista André Rieu srdce více než 85.000 diváků během sedmi velkých koncertech pořádaných na náměstí Constituției. Ovlivněn záznamem koncertu v Bukurešti a nádhernými chvílemi strávenými s publikem v Rumunsku se umělec rozhodl posílit tento vztah tím, že připravuje speciální dárek v předvečer prosince - živé DVD.

Blízkost k fanouškům v Rumunsku bylo pocítit zejména v těžkých chvílích. André Rieu nezůstal lhostejný k tragédii v klubu Colletive, odcestoval do Bukurešti aby vzdal čest jejím obětem a také, aby jim pomohl. Hluboce zasažen se rozhodl věnovat truchlícím rodinám věnovat celý zisk z prodeje DVD z koncertu v Bukurešti.

(Převzato z infomusic.ro)

Žádné komentáře:

Okomentovat