čtvrtek 4. února 2016

Pohled do zákulisí - jak se André Rieu a jeho orchestr stravují během turné?


Jeden z posledních článků německého BILD dává nahlédnout obrazně i doslova do kuchyně Andrého a JSO. Jak je o ně a o ostatní personál postaráno během dalekých ale i těch bližších cest?

Když je velký hlad, vyřeší to Marko Schmidt. Tento šéfkuchař vás všechny nasytí.

Melodie v Es-dur

Král valčíků stoluje přímo božsky. André Rieu
klade totiž velký důraz na to, aby se pro jeho
zaměstnance a jeho samotného nakupovalo
jenom to nejlepší (a nejzdravější). A za to na
každém turné zodpovídá Marko Smidt. Tento
vyučený šéfkuchař z Querfurtu (Sasko-
Anhaltsko) se stará jako hlava pětičlenného
týmu o stravování. Během turné musí připravit
každý den šest hotových jídel. Celý článek






V příštím příspěvku osobní recept Andrého na jeho oblíbené jídlo.
 
(foto: Frank Steijns)

Žádné komentáře:

Okomentovat