Pohled do zákulisí - jak se André Rieu a jeho orchestr stravují během turné?
Jeden z posledních článků německého BILD dává nahlédnout obrazně i doslova do kuchyně Andrého a JSO. Jak je o ně a o ostatní personál postaráno během dalekých ale i těch bližších cest?
Když je velký hlad, vyřeší to Marko Schmidt. Tento šéfkuchař vás všechny nasytí.
Melodie v Es-dur
Král valčíků stoluje přímo božsky. André Rieu
klade totiž velký důraz na to, aby se pro jeho
zaměstnance a jeho samotného nakupovalo
jenom to nejlepší (a nejzdravější). A za to na
každém turné zodpovídá Marko Smidt. Tento
vyučený šéfkuchař z Querfurtu (Sasko-
Anhaltsko) se stará jako hlava pětičlenného
týmu o stravování. Během turné musí připravit
každý den šest hotových jídel. Celý článek
klade totiž velký důraz na to, aby se pro jeho
zaměstnance a jeho samotného nakupovalo
jenom to nejlepší (a nejzdravější). A za to na
každém turné zodpovídá Marko Smidt. Tento
vyučený šéfkuchař z Querfurtu (Sasko-
Anhaltsko) se stará jako hlava pětičlenného
týmu o stravování. Během turné musí připravit
každý den šest hotových jídel. Celý článek
V příštím příspěvku osobní recept Andrého na jeho oblíbené jídlo.
(foto: Frank Steijns)
Žádné komentáře:
Okomentovat