středa 23. listopadu 2016

Promítání koncertu Andrého Rieu opět zlomilo v jednom dni rekord v UK.



Nevím, jaká návštěvnost kin byla minulý týden v ČR, nikde jsem nenašla ani zmínku, v Anglii, jak se zdá, je popularita Andrého dosud nepřekonaná.

Screen Daily o tomto sobotním promítání píše: (Volně přeloženo)

CinemaLive si tak připsalo další rekord v promítání koncertu Andrého Rieu.
André Rieu: Vánoce s Andrém dosáhlo téměř 1,2 milionů liber v sobotu 19. listopadu, a tím se stal komerčně nejúspěšnějším promítáním koncertu v jednom dni v britských a irských pokladnách, překonaje tak rekord Rieova maastrichtského koncertu v roce 2015.



Vánoce s Andrém bylo promítáno ve 480 kinech ve Velké Británii a Irsku a vydělalo 1.162.000 liber. (zdroj: comScore).
Představení obsahovalo nahraný vánoční koncert, osobní prohlídku Rieuova rodného města Maastrichtu a rozhovor s tímto holandským houslistou a dirigentem.

Tuto neděli (27.listopadu) se koná promítání v dalších 290 kinech po celé Velké Británii a Irsku plus 57 projekcí v Evropě a jiná v Austrálii.
Ředitel a CEO CinemaLive Peter Skillman řekl: „Jsme opět neuvěřitelně pyšní na tento další rekord Andrého Rieu v britských a irských pokladnách. Návštěvníci kin měli letos možnost minulý víkend zažít dvě různé nabídky od Andrého. Za prvé maastrichtský koncert 2016 a Vánoce s Andrém.“

´------------------------------------
Ráda bych vás ještě upozornila, že od 2.12.2016 je v prodeji nové DVD Vánoce v Londýně. DVD si již nyní lze předkoupit na http://www.andrerieu.com/nl/webshop/dvd-s/christmas-in-london


 
Kombinace jedinečné atmosféry Vánoc v Londýně a nádherného vánočního koncertu.