sobota 23. července 2022

 

André Rieu oznamuje další vánoční show v MECC

Zatím co se koncerty na Vrijthofu pomalu, ale jistě blíží ke konci, (ode dnešního dne se zaplní Vrijthof hudbou ještě pětkrát), se v novinách objevila zpráva o přidaném vánočním koncertu. (Uvádím níže)

Všech 10 uplynulých koncertů proběhlo podle známé šablony - krásná atmosféra, veselí a radost a... hezké a suché počasí.
Bohužel tento nevyzpytatelný faktor se nedá ovlivnit a tak včera i přes to, že předpověď byla "bez deště", druhou půlku koncertu "lilo jako z konve"... Podle ohlasu publika byla však radost z hudby nezměněná.

 

 Vánoční koncert

André Rieu a Maastricht se jeden druhého prostě nemohou nabažit. Po patnácti koncertech na Vrijthofu ohlašuje houslista a vedoucí orchestru již svůj čtvrtý koncert v MECC.

Již dříve bylo oznámeno, že Rieu pořádá v MECC tři vánoční koncerty. Naplánovány byly na 16., 17. a 18. prosince 2022. Nyní přibude ještě exra koncert 10. prosince. Rieu toto oznamuje, zatímco je plně zaměstnán svými koncerty na Vrijthofu. Na tento a příští víkend je celkem ještě naplánováno šest koncertů.

O svých vánočních show píše sám Rieu následující. “S 'Vánocemi v mém rodném městě' vám ​​slibuji večer, na který nikdy nezapomenete.” Rieu a jeho orchestr v té době zahrají k poslechu spoustu vánoční klasiky a romantických valčíků, slibuje Rieu.

Limburger, 22.7. 2022

Žádné komentáře:

Okomentovat