sobota 20. února 2016

Klid


Klid, který v tomto týdnu panuje kolem Andrého Rieu, je zdánlivý. Bohužel to, co vím, nesmím zatím na svém blogu publikovat (i když bych moc ráda...) a tak stále přemýšlím o něčem zajímavém, co bych zde uvedla, a co by udrželo Váš zájem tyto stránky navštěvovat. Protože podle denních statistik vás sem chodí hodně. Množství, které mne motivuje hledat, sledovat a psát o všem, co se kolem Andrého a jeho orchestru šustne. A krom toho mi někteří z vás napsali na soukromou adresu moc milé emaily, za které touto cestou ještě jednou děkuji. V německých bulvárních plátcích se občas objevují o Andrém články. Ty jsou však podle mého vkusu často spekulativní a tituly často zavádějící a zjitřující fantasii čtenáře. (Který je po přečtení obvykle zklamaný.)
Po koncertech v německých městech v uplynulém měsíci se objevují recenzní články, ale ani tyto nepřinášejí nic nového. Jsou psané podle určité šablony, která obsahuje v podstatě pokaždé stejné informace: chvalozpěv, trochu koncertu, trochu biografie. Určitě krásné a zajímavé pro čtenáře, kteří Andrého a jeho hudbu objevují, nebo kteří zrovna na tom koncertu byli, na tomto blogu již podobné články jsou.
Možná, že vás bude zajímat, že je André v době, kdy nejezdí po koncertech, společně s Frankem Steijnsem aktivní ve skladatelské činnosti. Že i v tomto "mezidobí" hodně cestuje a domlouvá budoucí koncerty. Že není tajemství, že chce dobýt Ameriku.
A že v současné době pracuji na českém verzi druhé knížky Marjorie Rieu: "Sny se stanou skutečností". Příběh mladých dvojčat, kterým se vyplní jejich sen a navštíví Andrého Rieu na jeho zámku a v zákulisí.

Srdečně zdravím a přeji hezký víkend. Eva W.



Žádné komentáře:

Okomentovat